Restaurant ACE

Fusion, Frans, Nederlands | €€
8,9 (305 reviews)
94% aanbevolen

Wat 305 mensen zeggen over Restaurant ACE

8.9 Gebaseerd op 305 reviews. 94% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Absoluut de moeite waard"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten in een mooie ambiance.

Danielle Justus op 23 oktober 2023
Geverifiëerd

"Heerlijk gelunched"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Super gegeten, vriendelijke bediening en gezellige atmosfeer

Anita Benjamins op 22 oktober 2023
Geverifiëerd

"Aangenaam verpozen "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

De lunch in het kader van de restaurantweek was een mooi geheel van verschillende smaken en interessante combinaties van texturen. Een aanrader

HB op 15 oktober 2023
Geverifiëerd

"Heerlijke lunch "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten, bijzonder sfeervol restaurant

Colijn van der Kolk op 14 oktober 2023
Geverifiëerd

"Verrassend en lekker"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Restaurant ACE gekozen op basis van andere reviews, ligging voor ons dagje uit en uitstraling op de website. Via Restaurantweek voor een 5 gangen diner geboekt. We kwamen eerder dan gepland en dat was totaal geen probleem (vrijdagavond +/-17:45). We konden een tafel naar wens uitzoeken wat ik ook altijd prettig vind...

Lees hele review

Restaurant ACE gekozen op basis van andere reviews, ligging voor ons dagje uit en uitstraling op de website. Via Restaurantweek voor een 5 gangen diner geboekt. We kwamen eerder dan gepland en dat was totaal geen probleem (vrijdagavond +/-17:45). We konden een tafel naar wens uitzoeken wat ik ook altijd prettig vind. Vooraf werd netjes navraag gedaan of er nog allergieën zijn waar rekening mee gehouden moest worden. Flesje wijn uitgekozen, Pinot Grigio, wat vaak een veilige keuze is als je nog niet weet wat je allemaal te eten krijgt. De 5 gangen waren verrassend en erg lekker. Natuurlijk kan er wel eens een smaakje tussen zitten die je minder vind maar daar mag je denk ik een verrassingsmenu niet op afrekenen. Als ik dan een klein puntje van kritiek mag geven dan is dat, voor mij, in dit segment net even een te klein stukje vlees. Zeker als het zo lekker bereid is! Al met al een top avondje.

Marcel Jansen op 10 oktober 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurants in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant ACE

Keuken: Fusion, Frans, Nederlands

Bij restaurant ACE Amsterdam kan je genieten van goed eten, uitgesproken smaken, een lekkere sfeer en blije mensen. Bij restaurant ACE wordt alles op alles gezet om je een perfecte avond te bezorgen. Aan creativiteit wordt veel waarde gehecht. Het ontdekken van alsmaar nieuwe dingen is dan ook wat restaurant ACE belangrijk vindt. Kom gauw langs bij ACE!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurants in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Nadat je reservering is geannuleerd, wordt je vouchercode weer geactiveerd en kan je deze weer gebruiken.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Het is niet mogelijk om tijdens het wijzigen van je reservering een extra dinercheque toe te voegen. Mocht je dat dus willen doen, moet je eerst de bestaande reservering annuleren. De gebruikte code wordt vrijgegeven, hierna kan je een nieuwe reservering maken met meerdere dinercheques.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden