Konnichiwa

Japans / Sushi |
7,5 (30 reviews)

Wat 30 mensen zeggen over Konnichiwa

7.5 Gebaseerd op 30 reviews. 60% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

7.7 Keuken 9 | Service 6 | Sfeer 8

het eten was voortreffelijk. jammerlijk boden ze het normale lunchmeneu van € 19.50 aan als dining menu van € 22.50. Na enige discussie over het feit dat dit toch wel zeer vreemd is werd na overleg met de keuken gezegd dat we enige shuchies en tempuras bij het voorgerecht extra zouden krijgen. Of dit inderdaad is ge...

Lees hele review

het eten was voortreffelijk. jammerlijk boden ze het normale lunchmeneu van € 19.50 aan als dining menu van € 22.50. Na enige discussie over het feit dat dit toch wel zeer vreemd is werd na overleg met de keuken gezegd dat we enige shuchies en tempuras bij het voorgerecht extra zouden krijgen. Of dit inderdaad is gebeurd is voor ons moeilijk te bepalen omdat we niet weten wat normaal is. We hebben € 22.50 pp betaald, maar het blijft knagen. Dit is geen reclame voor de zaak. jammer want nogmaals het eten was voortreffelijk.we kunnen,denken we, beoordelen hoe het japanse eten moet zijn want we zijn twee keer in japan geweest en onze zoon is met een zeer lieve japanse getrouwd.

met vriendelijke groet,

h. frijns

Anoniem op 07 maart 2012

7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Het lunchmenu geeft een goed beeld wat de Japanse keuken te bieden heeft. We hebben er erg lekker gegeten, de bediening was attent en gaf een heldere teolichting bij elk gerecht.
We gaan er zeker vaker eten!
Jammer dat er maar weinig tafels bezet waren.

Anoniem op 07 maart 2012

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Een uitstekend restaurant. Het menu was uitstekend, met nog alle mogelijkheid om aan te passen. Sushi's vooraf, soep, salade en groenten tussendoor en een uitstekend klaargemaakte eendenborst.
Enige minpunt was dat het allemaal erg snel ging.
Je bord was nauwelijks weg of de volgende gang kwam er aan. Gezien de hoeveelheid had er wat ons betreft veel meer tijd genomen mogen worden

j bottema op 01 oktober 2011

6.7 Keuken 6 | Service 7 | Sfeer 7

We hebben heerlijk gegeten, maar toch hadden we het gevoel dat we niet vol zaten. We zijn Japans eten gewend en dan weet je dat je ook voldoende gegeten kunt hebben met een menu, dat was helaas nu niet het geval. Het extraatje, de ijs toe (7,50 extra) was het geld zeker waard, erg lekker en origineel!

Michaela van Hulten op 01 oktober 2011

6.3 Keuken 7 | Service 6 | Sfeer 6

Lang al het plan gehad om eens Japans te gaan eten bij die echte japanner op de Mariaplaats. De restaurantweek-kans daartoe aangegrepen:
Bij binnenkomst bleek onze reservering niet te zijn doorgegeven (waarschijnlijk oorzaak bij restaurantweek.nl). We konden voor in de zaak plaats nemen om even te wachten op een t...

Lees hele review

Lang al het plan gehad om eens Japans te gaan eten bij die echte japanner op de Mariaplaats. De restaurantweek-kans daartoe aangegrepen:
Bij binnenkomst bleek onze reservering niet te zijn doorgegeven (waarschijnlijk oorzaak bij restaurantweek.nl). We konden voor in de zaak plaats nemen om even te wachten op een tafeltje. Dat duurde niet heel lang gelukkig, maar het is er voor in de zaak wel erg krap allemaal. Maar goed, daar zit je voor in de binnenstad.
Dan het eten: aan de bakplaat met andere mensen. Het is net of je dat wil. Voor ons geen probleem, maar het doet wat mij betreft wel af aan de exclusiviteit van kwalitatief goed uit eten gaan. En het aan zo'n plaat zitten geeft toch een beetje een wok-idee. De kok wist van wanten, daar niet van. Het vlees was top-kwaliteit, maar al met al vond ik het toch tegenvallen, qua eten (het miste verfijning; te denken o.a. garnering), maar zeker ook qua sfeer/beleving. Ik had graag veel meer toelichting gewild bij de gerechten (bijv. op de kaart, maar men kan bedenken dat de restaurant- week voor mensen de gelegenheid is om eens japans te proberen; grijp die kans dan!), over japanse gebruiken, of over de sake (die laatste was dan wel weer een erg prettige bijkomstigheid). Hilarisch toppuntje in dit verband: onze serveerster gaf als toelichting bij het hoofdgerecht: 'Dat is vlees, dat is aardappel, en dat is courgette... smaklik'

Alex Schonewille op 30 maart 2011

Plattegrond Alle restaurants in Utrecht e.o.

Toon telefoonnummer

Over Konnichiwa

Keuken: Japans / Sushi

Terwijl ze de Japanse tradities in ere houden, omarmen de chefs van restaurant Konnichiwa de toekomst eveneens. Traditionele Japanse ingrediënten worden gecombineerd met lokale producten. Het ontwikkelen van nieuwe smaakcombinaties behoort tot onze filosofie.

De Japanse keuken behelst zo veel meer dan alleen lekker eten. Verse en gezonde ingrediënten, de manier waarop gerechten zorgvuldig worden bereid, een lust voor zowel oog als tong, dit alles leidt tot een optimale smaakervaring.

Al sinds het jaar 2000 is dat het dagelijkse doel. Het bereiken van het optimale. Je kunt het restaurant vinden in het hartje van Utrecht. Op loopafstand van het station en de Dom toren, schuin tegenover de conservatorium.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurants in Utrecht e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Nadat je reservering is geannuleerd, wordt je vouchercode weer geactiveerd en kan je deze weer gebruiken.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Het is niet mogelijk om tijdens het wijzigen van je reservering een extra dinercheque toe te voegen. Mocht je dat dus willen doen, moet je eerst de bestaande reservering annuleren. De gebruikte code wordt vrijgegeven, hierna kan je een nieuwe reservering maken met meerdere dinercheques.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden