Knife fork icon red

Geronimo Restaurant

€ 70,- € 50,-

6-gangen diner

Geronimo Restaurant

9,3 (61)

6-gangen diner € 70,- € 50,-

Reserveer een tafel

Menu
6-gangen diner
€ 70,- € 50,-

Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij Geronimo Restaurant met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?

Je kan kiezen uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Er is altijd keuze voor een vlees, vis of vegetarisch menu.

Hoe werkt het?

Reserveer online je tafel via deze website.

Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in. 

Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.

Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Let op. Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 50,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 70,-. Zie ook de voorwaarden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat zeggen mensen over Geronimo Restaurant

9.3
(61 reviews)
Eten
9.4
Service
9.3
Sfeer
9.2
Schrijf een review

7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Het was erg rustig in het restaurant, waarschijnlijk doordat de volgende dag een groot evenement zou plaatsvinden voor de deur. Heerlijk gegeten en gedronken.

Danny Waterloo op 01 juli 2019

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Het eten was goed van dit verrassingsmenu. Ook op de bediening en de sfeer viel niets aan te merken . Ronduit irritant is dat er bij het opnemen van de bestelling wordt gevraagd of je er frites bij wil hebben en of je kaas als nagerecht wilt hebben , zonder dat erbij wordt vermeld dat je daar extra voor moet betalen.

Paul Dessing op 01 juli 2019

7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

Onze verwachtingen waren op basis van de voor de boeking ontvangen gegevens tamelijk hoog gespannen. Wij zijn daarin toch wel wat teleurgesteld. In zijn algemeenheid viel ons op dat, op één uitzondering na, complexe smaakpatronen ontbraken. Die uitzondering betreft de in citrusvruchten uitstekend gemarineerde haring, die buitengewoon lekker was. Maar afgezien daarvan proefden wij nogal vlakke smaken en misten wij creativiteit. Ook tegenvallend was de entrecote, die niet bepaald mals te noemen was. De presentatie van de gerechten was overigens goed.

Numerius op 21 juni 2019

"Voortreffelijk geluncht "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Na een gastvrije ontvangst kregen we een fris aperitief met mooie amuses, daarna genoten van ceviche van haring met o. A. uitjes en tomaten uit 't zuur. Wat een mooie smaakcombinatie! Vervolgens chimichurrie van perfect gegrilde rib eye. Wat wij super vonden was de bataat met witte chocolade puree, een mooie tegenhanger met de smaak van de chimichurrie. Als dessert een muffin met bosvruchten, zo lekker luchtig, zoet met een zuurtje. Kaasplankje was zorgvuldig samengesteld, na gevraagd te hebben wat onze wensen waren. Al deze lekkere gerechten kwamen nog eens extra tot smaak door de goed gekozen wijnen. Ik weet dat ik veel details niet benoemd heb, echt: het was fantastisch! Zeer gastvrij, netjes, mooie ambiance, super gerechten en lekkere wijnen. Wij komen graag terug. Tot de volgende keer!

Maron op 08 juni 2019

"Heerlijk gegeten, toch 1 minpuntje"
7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

We hebben hier in de restaurantweek gegeten, voor 31 euro een 3-gangenmenu. Dit was een vast menu, maar we konden vooraf aangeven of er iets was wat we niet wilden eten. We hebben heerlijk gegeten, waarbij ik vooral het hoofd- en nagerecht echt de moeite waard vond.
We hadden er een wijnarrangement bij besteld, 22 euro voor 3 gangen. Dit was dus na ons aperitief. Het eerste glas witte wijn voor bij het voorgerecht was iets aan de ruime kant, maar ik ging er een beetje vanuit dat dit wellicht ter compensatie voor de lange wachttijd was. Ruim een uur nadat we binnenkwamen kregen we ons voorgerecht. Overigens kregen we in die tijd wel drie mooie en smakelijke amuses. De witte wijn was al ver op toen we ons voorgerecht kregen. De rode wijn bij het hoofdgerecht vond ik erg zuinig geschonken maar de dessertwijn vond ik echt te weinig: de helft van de hoeveelheid port die we als aperitief hadden. De 3 glazen zijn door 3 verschillende mensen geschonken. Zou de laatste gedacht hebben dat we een BOB-arrangement hadden? Waarom we er niet meteen iets van gezegd hebben? Tja, je zit gewoon te twijfelen, en we durfden er eerlijk gezegd ook niet meteen iets van te zeggen. Kortom: heerlijk gegeten, vond de tijd tot het eerste gerecht wat te lang, en het wijnarrangement was echt veel te duur voor wat we kregen.

Marijke op 30 maart 2019

Plattegrond Alle restaurants in Hilvarenbeek e.o.

Vrijthof 27 5081 CB Hilvarenbeek

Over Geronimo Restaurant

Wat is een mooiere plek voor een restaurant dan aan de Vrijthof in Hilvarenbeek? Dit fraaie met lindenbomen omzoomde plein trekt bezoekers uit de verre omgeving, die zich graag willen laten verrassen.

Angélique Coppens en Joost van Nunen maken hier hun droom waar: een horecagelegenheid met een heel eigen sfeer. En met een bijzondere naam: Restaurant Geronimo.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurants in Hilvarenbeek e.o.

Partners

Small 93da10f467
Small 9b0a042398
Small f41495f382
Small 66cb67249b
Cb822811c3

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden