LEKR

Frans |
9,0 (108 reviews)
98% aanbevolen

Wat 108 mensen zeggen over LEKR

9.0 Gebaseerd op 108 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

6.7 Keuken 4 | Service 7 | Sfeer 9

Wij houden niet van rauwe vis en sushi, eten nooit vlees als hoofdmenu, dus dit menu was niets voor ons. Er stond ook knolselderijpuree op de kaart bij het hoofdmenu, maar daar hebben we niets van geproefd.
Het verwonderde ons wel dat je niet eens de keus had tussen vis en vlees.

We moesten ook meer dan 1 uur wa...

Lees hele review

Wij houden niet van rauwe vis en sushi, eten nooit vlees als hoofdmenu, dus dit menu was niets voor ons. Er stond ook knolselderijpuree op de kaart bij het hoofdmenu, maar daar hebben we niets van geproefd.
Het verwonderde ons wel dat je niet eens de keus had tussen vis en vlees.

We moesten ook meer dan 1 uur wachten tussen het voor-en hoofdgerecht wat te lang is.

Niet voor herhaling vatbaar

Robert Boerjan op 03 maart 2013

7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

Prima ontvangst, restaurant was zeer goed bezet.In richting is na overname op detail aangepast maar is nog steeds smaak en stijlvol. Bediening is deskundig en vlot, gerechten komen reedelijk snel na elkaar, een amuse en 4 gangen binnen 2 uur is wel iets te vlot. Alle gerechten zien er smaakvol uit en worden originee...

Lees hele review

Prima ontvangst, restaurant was zeer goed bezet.In richting is na overname op detail aangepast maar is nog steeds smaak en stijlvol. Bediening is deskundig en vlot, gerechten komen reedelijk snel na elkaar, een amuse en 4 gangen binnen 2 uur is wel iets te vlot. Alle gerechten zien er smaakvol uit en worden origineel opgedient.
Vooral de soep van knolselderij is heel apart. Wat tegenviel is de ( te kort gebakken) kalfsentrecote, een goede slager snijdt een entrecote zo recht mogelijk op de draad en dan gaat de kok deze na het bakken schuin weg tracheren, dat komt de smaak niet ten goede.
Wat ons echt opviel is dat de kok vrijwel alleen peper en zout gebruikt en dan eigenlijk in alle gerechten veel te weinig, waardoor wij de op tafel staande zout en peperpot flink hebben aangesproken. Hierdoor is het wel een beetje vlak allemaal.
Het dessert ( 4 variaties van appel) was prima.

L.A. Horst op 03 maart 2013

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Voor ons is Lekr DE ontdekking van dit voorjaar!
Op een leuke locatie naast het kerkje van schaats-mekka Ankeveen. De bediening is attend & vriendelijk en de menu´s prima in balans. Ook opvallend goed vonden we de ´vers´factor van de gerechten, in het bijzonder de groente. Complimenten!
Het Gooi heeft er een prima restaurant bij!

Anoniem op 02 maart 2013

Plattegrond Alle restaurants in Ankeveen e.o.

Toon telefoonnummer

Over LEKR

Keuken: Frans

Restaurant LEKR in Ankeveen ligt in een prachtige natuuromgeving, met bossen en de Ankeveense plassen.

Bij LEKR wordt alles op alles gezet om de gasten een geweldige avond te verzorgen.
De chef werkt vooral met heerlijke seizoensproducten en ingrediënten uit de regio. Het motto is dan ook: vers-vers-vers.

Geniet van de uitmuntende gerechten van de chef en laat je helemaal verrassen. Reserveer een tafel bij LEKR en ervaar het zelf.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurants in Ankeveen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Nadat je reservering is geannuleerd, wordt je vouchercode weer geactiveerd en kan je deze weer gebruiken.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Het is niet mogelijk om tijdens het wijzigen van je reservering een extra dinercheque toe te voegen. Mocht je dat dus willen doen, moet je eerst de bestaande reservering annuleren. De gebruikte code wordt vrijgegeven, hierna kan je een nieuwe reservering maken met meerdere dinercheques.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden