Menu
Culinair 4-gangen diner
€ 45,-
€ 25,-
Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij Klein Hartenstein met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?
Het menu omvat een vaststaand 4-gangen menu waarbij rekening gehouden kan worden met eventuele dieetwensen en/of allergieën.
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op! Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs voor de eerste persoon, bedraagt een korting van € 20,- met de Restaurant Dinercheque. De tweede persoon betaalt de volledige menuprijs. Zie ook de voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 283 mensen zeggen over Klein Hartenstein
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Genoten van het heerlijke 4-gangen Paasmenu. Prachtige locatie op het buitenterras en goede, professionele bediening
De gastvrouw was het broodje met boter bij het voorgerecht vergeten. Verder een prima verblijf
Goede, nette en attente bediening, prima keuken.
Elk van de gerechten was een feestje.
Leuke locatie.
Het is een gezellig restaurant met zeer vriendelijke, behulpzame bediening.
Wij voelden ons echt welkom! Zelfs toen wij om een rustiger plekje vroegen kon dat geregeld worden.
Het is erg rumoerig in het restaurant( akoestiek ) maar na de verbouwing volgend jaar Januari zal dat verholpen zijn.
Het eten was voortreffelijk!
Een aanrader.
Gingen voor het Dining City driegangenmenu en besloten ter plekke een vierde gang toe te voegen. Eten was zeker smakelijk en gevarieerd. De lokatie en inrichting met verschillende niveau's leuk en de moeite waard.
Plattegrond Alle restaurants in Oosterbeek e.o.
Over Klein Hartenstein
Keuken: Nederlands
Villa Hartenstein is gelegen aan de Utrechtseweg in Oosterbeek. Villa Hartenstein heeft een erg rijke voorgeschiedenis. In 1728 begon Villa Hartenstein als herberg en was in september 1944 het hoofdkwartier van de Britse luchtlandingstroepen onder leiding van generaal-majoor Roy E. Urquhart.
Dineren in een sfeervol restaurant doe je bij Villa Hartenstein. De open sfeer zorgt ervoor dat je je direct thuis voelt. De gerechten kunnen als overheerlijk worden bestempeld en worden geserveerd door Michelin sterrenchef Dennis Richter Uitdenbogaardt. Dennis presenteert elke maand een ander menu waar je de keuze kunt maken uit de specialiteiten van Villa Hartenstein.
Laat jezelf verrassen door de culinaire gerechten van Villa Hartenstein!