Ruimzicht

Frans | €€€
8,0 (297 reviews)
90% aanbevolen

Wat 297 mensen zeggen over Ruimzicht

8.0 Gebaseerd op 297 reviews. 90% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

5.7 Keuken 4 | Service 6 | Sfeer 7

Helaas viel woensdagavond zwaar tegen. Wij hadden op dinsdagavond geweldig gegeten in de Hunting Lodge en hoopten dit te kunnen herhalen in Villa Ruimzicht. De opmaak van de borden was prachtig, waardoor je ook een verwachting schept dat de kleine gerechtjes ook mooi zullen smaken. Het voorgerecht was helemaal niet ...

Lees hele review

Helaas viel woensdagavond zwaar tegen. Wij hadden op dinsdagavond geweldig gegeten in de Hunting Lodge en hoopten dit te kunnen herhalen in Villa Ruimzicht. De opmaak van de borden was prachtig, waardoor je ook een verwachting schept dat de kleine gerechtjes ook mooi zullen smaken. Het voorgerecht was helemaal niet op smaak. Een terrinne van hoen met daarop een dun plakje filet. Heel droog en flauw. De aardappelpuree met zomertruffel was het enige dat smaak had. Het hoofdgerecht was totaal een tegenvaller: koolvis, die smaakte naar vies viswater op klein gesneden paprika weer niet op smaak. Erwtenpuree en puree van truffelaardappel die koud was en ook weer heel flauw was. Het nagerecht van hangop met gemarineeerde bosbessen en een taartje van bosbessen was heerlijk. De bediening vertelt niet waaruit het menu bestaat en er staat ook geen kaart op tafel. Ook werd er niets verteld over een wijnarrangement pas door te vragen was er de mogelijkheid wijn te bestellen. Tot overmaat van ramp kregen wij ook nog een wijn die over de kop was. De bediening was vriendelijk en gaf ons direkt een nieuw glas wijn. De villa is een prachtig pand, maar ondanks de enorme bezetting ontbrak het er toch aan sfeer. Tip voor de keuken: koolvis is één van de goedkoopste en minst lekkere vissoort deze moet dan op een wel heel goede manier klaargemaakt worden niet zacht gegaard en flauw op je bord gelegd!! Misschien beter proeven en op smaak brengen.

Anita van Beest op 26 augustus 2010

7.0 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 7

We hadden een driegangen diner bij Villa Ruimzicht. Aangekomen werden we door de gastheer onthaald en naar onze plek gebracht. De hapjes en amuse (een soepje van zwarte bonen met knoflook, lekker) volgden elkaar snel op, waarna het even wachten was op het voorgerecht. Dat beviel ook erg goed het vlees was zacht en...

Lees hele review

We hadden een driegangen diner bij Villa Ruimzicht. Aangekomen werden we door de gastheer onthaald en naar onze plek gebracht. De hapjes en amuse (een soepje van zwarte bonen met knoflook, lekker) volgden elkaar snel op, waarna het even wachten was op het voorgerecht. Dat beviel ook erg goed het vlees was zacht en smaakvol, en de aardappelpuree was oke. Het hoofdgerecht viel daarom wat tegen de vis had weinig smaak en dat was jammer. Met de vis kwam ook weer aardappelpuree, die we in het voorgerecht al hadden gehad, zei het ditmaal in het paars. Een paar gebakken aardappeltjes waren misschien meer op zijn plaats geweest. Het toetje vervolgens links op het bordje bessen met rondom chocoladesaus, in het midden cassis bavarois, en helemaal links een kwark van boerenyoghurt. De kwark was zalig, maar de bavarois van binnen nog een beetje bevroren.
Natuurlijk moet er wel met een budget gewerkt worden tijdens de restaurantweek, en dat merkte we bij voorbeeld bij de geserveerde broodjes hadden we de vorige keer dat we er aten nog een verscheidenheid aan broodjes op tafel staan, nu hadden we alle twee volkorenbroodjes. Maar wie zich daar aan stoort moet natuurlijk niet met de restaurantweek gaan eten.
De service was goed, vriendelijk en snel. De lokatie (als je binnenkomt in het rechter restaurant) was erg leuk, een minpuntje was de akoestiek het was er lawaaiig binnen. Na het eten hebben buiten nog een kopje koffie gedronken in de mooie tuin, waarna we het voor gezien hielden.
Al met al een gezellige avond. Het eten zag er vooral erg mooi uit, met veel kleur, en smaakte over het algemeen ook goed. In februari zijn we eer weer bij.

Jules van de Ree op 26 augustus 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Het diner was culinair weer zeer hoogstaand ik kom al wat jaartjes bij Villa Ruimzicht, maar het eten blijft daar fantastisch! Zeer vriendelijk en attent personeel, een modern, uiterst sfeervol restaurant: kortom : een aanrader voor iedereen die van lekker eten houdt.....we blijven komen!
En bedankt allemaal voor deze verwennerij!

Annelies Meddeler op 26 augustus 2010

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

na 3 herinneringen van diningcity(via email en SMS) betr de reservering, bleek echter het restaurant niet op de hoogte van onze komst. Reservering aldaar was niet gemaakt !
Dit werd goed opgelost met excuses en een prima bediening en voortreffelijk eten.

a.s. zaterdag hebben wij een reservering bij restaurant Mo...

Lees hele review

na 3 herinneringen van diningcity(via email en SMS) betr de reservering, bleek echter het restaurant niet op de hoogte van onze komst. Reservering aldaar was niet gemaakt !
Dit werd goed opgelost met excuses en een prima bediening en voortreffelijk eten.

a.s. zaterdag hebben wij een reservering bij restaurant Montferland Zeddam. Is deze reservering hier wel gemaakt ?

m vr gr

B. Wamelink

bert wamelink op 26 augustus 2010

7.7 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 8

personeel was uitstekend opgeleid, attent, vriendelijk. Vermelden hoeveel extra een extra gang is zou helemaal uitstekend zijn.
Eten was vaak 2 keer hetzelfde ingrediënt op 2 wijzen klaargemaakt en de kok houdt van de pureermethode. 3 keer aardappelpuree, en dan ook doperwtenpuree was wat vaak.
puree van truffelaa...

Lees hele review

personeel was uitstekend opgeleid, attent, vriendelijk. Vermelden hoeveel extra een extra gang is zou helemaal uitstekend zijn.
Eten was vaak 2 keer hetzelfde ingrediënt op 2 wijzen klaargemaakt en de kok houdt van de pureermethode. 3 keer aardappelpuree, en dan ook doperwtenpuree was wat vaak.
puree van truffelaardappel had extra smaak aan toegevoegd kunnen worden.
Gewaagde kleurencombinaties.
het geserveerde brood met olie mag pittiger. Brood was niet bijzonder, olie smakeloos.
Vlees (en vis) was uitstekend bereid.
Wijnkeuze was bijzonder goed
.Parfait bij dessert was nog bevroren, goed opgepakt door de bediening.

W Groot op 26 augustus 2010

Plattegrond Alle restaurants in Doetinchem e.o.

Toon telefoonnummer

Over Ruimzicht

Keuken: Frans

Think global, eat local is het motto van de keukenbrigade van Villa Ruimzicht in het fijne Doetinchem. Sinds kort is het restaurant van Villa Ruimzicht volledig vernieuwd en staat alles in het teken van genieten.

Bij Villa Ruimzicht geniet je van prachtige en eerlijke gerechten met natuurlijk de keuze uit heerlijke wijnen. De meeste producten komen uit de lokale omgeving en zijn zorgvuldig door de Chef-kok gekozen. "Waarom zou je producten uit het buitenland laten importeren, terwijl je ze hier ook met de fiets kan halen?"

Ervaar een unieke belevenis bij Villa Ruimzicht!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurants in Doetinchem e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Nadat je reservering is geannuleerd, wordt je vouchercode weer geactiveerd en kan je deze weer gebruiken.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Het is niet mogelijk om tijdens het wijzigen van je reservering een extra dinercheque toe te voegen. Mocht je dat dus willen doen, moet je eerst de bestaande reservering annuleren. De gebruikte code wordt vrijgegeven, hierna kan je een nieuwe reservering maken met meerdere dinercheques.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden