Milos

Grieks |
8,0 (33 reviews)
80% aanbevolen

Wat 33 mensen zeggen over Milos

8.0 Gebaseerd op 33 reviews. 80% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Staatsloterijactie"
5.3 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 4

Zouden via de staatsloterij 50% korting krijgen, stond op de site voor 15,50 p.p. echter toen wij de kaart kregen moest je voor bijna al het eten bijbetalen alleen gyros kreeg je zonder bij te betalen wilde je verschillende stukjes vlees moest je 8 euro p.p.extra betalen .
Voorgerechten 4 euro p.p. bijbetalen??? Me...

Lees hele review

Zouden via de staatsloterij 50% korting krijgen, stond op de site voor 15,50 p.p. echter toen wij de kaart kregen moest je voor bijna al het eten bijbetalen alleen gyros kreeg je zonder bij te betalen wilde je verschillende stukjes vlees moest je 8 euro p.p.extra betalen .
Voorgerechten 4 euro p.p. bijbetalen??? Menu kost dus in ons geval 23,50 p.p. totaal 60 euro betaald zeer misleidend voor ons nooit meer.

Leidenaartje op 26 augustus 2019
Geverifiëerd

4.0 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 2

Sfeerloos restaurant, geen bloemetje, geen leuke onderlegger of tafelkleedje voor de borden op de tafels.Kale aankleding van het restaurant, zit in een soort winkel te eten.Beetje leuke decoratie op de etalage ramen, zou het al wat intiemer maken.Niet echt iets leuksGrieks kunnen ontdekken.Eten mankeerde niets aan, ...

Lees hele review

Sfeerloos restaurant, geen bloemetje, geen leuke onderlegger of tafelkleedje voor de borden op de tafels.Kale aankleding van het restaurant, zit in een soort winkel te eten.Beetje leuke decoratie op de etalage ramen, zou het al wat intiemer maken.Niet echt iets leuksGrieks kunnen ontdekken.Eten mankeerde niets aan, maar ook de opmaak van het gerecht, vond ik geen knaller.Vier pennen en beetje sla, voor twee personen, in een soort om soepkom, maakte het menu compleet.
Personeel deed zijn best, maar....!!

Hagenaartje op 05 augustus 2019
Geverifiëerd

"Stukje Griekenland op laan v Wateringseveld"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Komen hier al jaren . En al jaren goede kwaliteit en goede service ! En geen honger meer als je weggaat 👍🏼😄 Doen vaak mee met leuke acties! Leuk om dan s uit te proberen !

Nelleke Loijenga op 08 juli 2019
Geverifiëerd

"Uit eten voor een jarige"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Eten was lekker, jammer dat het toetje bestond uit een bolletje heel slecht en goedkoop wat ze noemde vanille ijs, en een mini toefje waai weg niet smakelijke slagroom . Baklava was mega mier ziet, en geen losse walnoot te bekennen. Jammer

Monica Bruinsma op 08 juli 2019
Geverifiëerd

"Te lang wachten op de volgende gang "
2.0 Keuken 2 | Service 2 | Sfeer 2

Nooit meer. Eten was ok, maar wachttijden tussen de gangen liepen op tot bijna een uur

Anja op 29 juni 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurants in Den Haag e.o.

Toon telefoonnummer

Over Milos

Keuken: Grieks

Griekser wordt het niet. Het team van Milos in Den Haag ontvangt je warm met een glaasje ouzo.

Er hangen doeken aan het plafond, verder veel planten en hout. Een fijn terras aan de voorzijde met twee torenhoge planten om je in de zon te vergezellen. Begin met een schotel met kleine hapjes en daarna een heerlijk bord vol.

Aan keuze in elk geval geen gebrek!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurants in Den Haag e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Nadat je reservering is geannuleerd, wordt je vouchercode weer geactiveerd en kan je deze weer gebruiken.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Het is niet mogelijk om tijdens het wijzigen van je reservering een extra dinercheque toe te voegen. Mocht je dat dus willen doen, moet je eerst de bestaande reservering annuleren. De gebruikte code wordt vrijgegeven, hierna kan je een nieuwe reservering maken met meerdere dinercheques.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden