Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos

Nederlands | | Menu
8,1 (51 reviews)

Wat 51 mensen zeggen over Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos

8.1 Gebaseerd op 51 reviews. 63% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Wij hebben genoten van het diner in het restaurant van Het Veluwse Bos. Bij binnenkomst erg gastvrij ontvangen door de receptionist. We mochten zelf een tafel kiezen in het restaurant en werden al snel geholpen door één van de medewerkers, het restaurant ziet er modern aangenaam uit. We begonnen met een heerlijk ape...

Lees hele review

Wij hebben genoten van het diner in het restaurant van Het Veluwse Bos. Bij binnenkomst erg gastvrij ontvangen door de receptionist. We mochten zelf een tafel kiezen in het restaurant en werden al snel geholpen door één van de medewerkers, het restaurant ziet er modern aangenaam uit. We begonnen met een heerlijk aperitief en konden rustig de keuze van ons menu maken. De zalm en de eendenborst is echt een aanrader. Beiden waren we zeer te spreken over de keuken, de gerechten waren goed, net voldoende en werden mooi geserveerd. De bediening was zeer vriendelijk en alert. Lette goed op en wij kwamen niets tekort. Het kaasplankje als afsluiting is zeker een aanrader wie van kass houd. Nogmaals, wij hebben erg genoten van ons avondje in het Veluwse Bos en komen zeker terug. Het was in één woord top!

René en Marianne Eikema op 28 april 2013

5.7 Keuken 6 | Service 5 | Sfeer 6

voor het water 6 euro moeten betalen! is te gek voor woorden.

Anoniem op 04 maart 2013

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Wat fijn dat dit moderne restaurant weer meedoet aan de restaurantweek.
Dat wordt wederom heerlijk genieten, sinde de vorige restaurantweek meerdere keren terug geweest, de keuken blijft ons verrassen en de bediening is nog altijd even attent. Maandag direct reserveren voor een heerlijk diner...
Veluwse Bos, tot snel.

Anoniem op 02 februari 2013

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Wij hebben genoten van het diner in het restaurant van Het Veluwse Bos. Bij binnenkomst erg gastvrij ontvangen door de receptioniste en onze jassen werden aangenomen. We mochten een tafeltje kiezen in het restaurant en werden al snel geholpen door één van de medewerkers, het restaurant ziet er zeer aangenaam en warm...

Lees hele review

Wij hebben genoten van het diner in het restaurant van Het Veluwse Bos. Bij binnenkomst erg gastvrij ontvangen door de receptioniste en onze jassen werden aangenomen. We mochten een tafeltje kiezen in het restaurant en werden al snel geholpen door één van de medewerkers, het restaurant ziet er zeer aangenaam en warm uit, een restaurant met sfeer.
We begonnen met een heerlijk aperitief en konden rustig de keuze van ons menu maken. Het brood met truffelboter, amandeltjes en olijfjes is echt een aanrader. Heerlijk om mee te beginnen.
Beiden waren we zeer te spreken over de keuken, de gerechten waren goed, voldoede en werden mooi geserveerd. Hiervover heb ik mijn complimenten gelijk uitgeproken.
De bediening was zeer vriendelijk en alert. Lette goed op en wij kwamen zeker niets tekort.
Ook heeft dit restaurant een erg mooie wijnkaart waar wij gebruik van hebben gemaakt.
Nogmaals, wij hebben erg genoten van ons avondje in het Veluwse Bos en komen zeker terug.
Het was in één woord top!

Marga Uiterweerd op 02 februari 2013

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Even een weekend weg zonder de kinderen
Onze keus was op het veluwse bos gevallen en daar hebben we geen spijt van gekregen
Bij de ontvangst zeer vriendelijk ontvangen door de dame van de receptie die ons rijkelijk voorzag met info omtrend het hotel en bezienswaardigheden in de omgeving
Daarna naar onze kamer geb...

Lees hele review

Even een weekend weg zonder de kinderen
Onze keus was op het veluwse bos gevallen en daar hebben we geen spijt van gekregen
Bij de ontvangst zeer vriendelijk ontvangen door de dame van de receptie die ons rijkelijk voorzag met info omtrend het hotel en bezienswaardigheden in de omgeving
Daarna naar onze kamer gebracht wat we zeer op prijs stelde
De kamer overtrof onze verwachtingen na waar later bleek dat alle hotelkamers nieuw waren ingericht en wat te denken van de douche....geweldig
S avond heerlijk gegeten in het restaurant wat er zeer mooi en knus uitzag
Genoten van een heerlijk 4 gangenmenu wat ook al helemaal top was ( het broodplankje is een echte aanrader )wat je los kunt bestellen
Voldaan van het eten en de wijn zijn we heerlijk gaan slapen
s ochtens gebruik gemaakt van het ontbijt en we zeggen gewoon eerlijk dat het voor ons meer dan geslaagd was
Het veluwse bos is een topbestemming en we komen zeker terug

Anoniem op 01 februari 2013

Plattegrond Alle restaurants in Beekbergen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos

Keuken: Nederlands

In het knusse dorp Beekbergen ligt het Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos. Het restaurant is gelegen in het hart van de Hoge Veluwe. De diverse menukaart staat vol met creatieve gerechten. Voor een waanzinnige lunch of een subliem diner zit je hier zeker goed! Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos bezit naast een sfeervol restaurant ook een zeer aangename bar waar je kan genieten van paradijselijke drankjes. Verwen jezelf met een heerlijk avond je uit! Kom snel langs bij Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurants in Beekbergen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Nadat je reservering is geannuleerd, wordt je vouchercode weer geactiveerd en kan je deze weer gebruiken.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Het is niet mogelijk om tijdens het wijzigen van je reservering een extra dinercheque toe te voegen. Mocht je dat dus willen doen, moet je eerst de bestaande reservering annuleren. De gebruikte code wordt vrijgegeven, hierna kan je een nieuwe reservering maken met meerdere dinercheques.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden