Knife fork icon red

Fletcher Zuiderduin Beachhotel

7,8 (16)

Wat zeggen mensen over Fletcher Zuiderduin Beachhotel

7.8
(16 reviews)
Eten
7.9
Service
7.6
Sfeer
7.9
Schrijf een review

"Wat een koude douche en wat een ontluistering"
3.3 Keuken 2 | Service 2 | Sfeer 6

We hadden gereserveerd voor een drie gangen menu omdat deze over het algemeen bij Fletcher Hotels goed zijn, op het drie gangen menu van de dag stonden per gang slechts twee zeer extreme gerechtjes, waaronder het buikspek dat eerder een zeer slechte recensie heeft gehad. ook de a la carte kaart was met dezelfde gerechten uitgerust en een aanfluiting. Omdat het stormde hagelde en regende hadden we niet de moed om een andere eetgelegenheid op te zoeken en hebben we een Hamburger met een plak Old Amsterdam genomen. Deze werd geserveerd op een klein plankje zonder enig garnituur voor een schandalig bedrag van Eur 19,50, de hamburger was niet warm van binnen, vage niet lekkere saus, beetje rode ui of rode kool daar over verschilden de meningen (niet te definiëren). Toen wij aangaven dat we slecht een keuze konden maken uit het dag menu werd er prikkelig gereageerd en geen alternatieven aangedragen, de gastvrouw wist zich slecht een houding te geven. Op de kamer stond dat het de week van het lamsvlees was maar er was slechts een lamsschenkel beschikbaar en geen lamsrack of karbonaadjes. Al met al waren we snel uitgegeten, in plaats van een gezellig etentje weer snel naar de kamer, vol van ergernis terug gekeerd. Ook werd er 's avonds in het restaurant als bij de receptie de andere dag geen enkele tegemoetkoming gedaan op onze klachten, we gaan het bespreken was de enige reactie.

Rob en Filiz Smit op 14 maart 2019

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Alles was prima verzorgd. Vriendelijk personeel.

Kees op 06 februari 2019

"Klacht werd niet opgelost, zie review"
6.0 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 6

Uitlaatgassen van verkeerd geparkeerde auto's in onze kamer, Grote parkeerplaats waar men de auto kan parkeren maar de gasten moeten zo nodig op de N-P parkeren onder ons raam. Bij inchecken moest je het kentekennummer van je auto bij de receptie afgeven, hoe moeilijk kan het dan zijn om de foutparkeerders aan te spreken, Inkijk in onze kamer van buiten af, Dinee was goed maar alles moest je vragen, glazen stonden 15 min. leeg en niemand kwam, op mijn reactie, hierop werd gezegd, ''we zijn niet zo fris en fruitig meer wan we hadden gisteren een trouwerij'' door het personeel. Lekker, geef je bijna 500 euro uit voor 4 personen bij Flecher. Bij uitchecken nogmaals beleefd de klacht vermeld maar kreeg gelijk de rekening onder me neus en prettige terugreis.

Hans Frantzen, Anja de Haan Den Haag. Petra en Klaus Kulinski, Duitsland op 02 december 2018

"Smaken verschillen!"
7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

Diner 18 november. Hele lange slierten gesneden groenten in de soep. Voor mensen met tafelmanieren een probleem.
Diner 19 november. Het buikspek werd aangeprezen als knapperig en was blubberig. De spruitjes waren veel te lang gekookt en dus vies van smaak. Advies: 8 minuten koken

Het ontbijt daarentegen was heel erg goed

J.van Ballegooij op 22 november 2018

"Fijne bediening"
8.7 Keuken 6 | Service 10 | Sfeer 10

Prima menu, aardige gastvrouw en mooi ingericht restaurant

Fam. van Pelt op 16 oktober 2018

Plattegrond Alle restaurants in Westkapelle e.o.

De Bucksweg 2 4361 SM Westkapelle

Over Fletcher Zuiderduin Beachhotel

Fletcher Zuiderduin Beachhotel is de ideale locatie voor een vakantie aan zee in eigen land. Het hotel in Westkapelle ligt nabij de duinen en het strand. Na een prachtige strandwandeling kun je in het restaurant genieten van een hapje en drankje met een schitterend uitzicht over de duinen en de zee. Het culinaire restaurant serveert overheerlijke gerechten uit de Franse- en Zeeuwse keuken.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurants in Westkapelle e.o.

Partners

Small 93da10f467
Small 9b0a042398
Small f41495f382
Small 66cb67249b
Cb822811c3

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden