Wat 75 mensen zeggen over Pieters Restaurant*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk gegeten. Mooie gerechten en heerlijke wijnen. Gezellige tafel in een mooie ambiance. Zeker voor herhaling vatbaar
Het was een heerlijk menu, perfect gemaakt. Het restaurant geeft een huiselijke sfeer, niet te veel tafels zodat het niet overvol is. Ik miste alleen de beleving, die hebben we in vorige sterren restaurants anders beleefd. Ik miste ook een hard broodje op tafel. De wijnen en champagne waren fantastisch!
We hebben met z’n viertjes genoten van een heerlijk diner in een fijne ambiance. De enige tip die we hebben is een van de serveersters aan te leren zich minder schichtig op te stellen, ze zei zelfs geen alsjeblieft of dankjewel en enige communicatie zouden we wel fijn voor haar en ons gevonden hebben.
Fantastisch gegeten, mooie smaak combinaties en opmaak was fraai. heerlijke bijpassende wijnen erbij.
Sfeer was voor ons te stijf, op het ongemakkelijke af. Het bedienend personeel leek erg veel stress te ervaren en weinig plezier in het werk te hebben/uit te stralen.
Heerlijke gerechten en het kaasplankje was uitmuntend.
Plattegrond Alle restaurants in Bergambacht e.o.
Over Pieters Restaurant*
Keuken: Frans, Nederlands
In het hart van het Groene Hart, te Bergambacht, viert Restaurant Pieters in 2024 zijn tienjarig bestaan. Sinds de opening in 2014, onder de gepassioneerde leiding van Pieter en Paula, heeft het restaurant een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd: van het winnen van de Gouden Pollepel in het eerste jaar, tot het verwerven van een Michelinster in 2021 en het behalen van 14.5 Gault&Millaupunten.
Pieter, SVH-Meesterkok sinds 2009, heeft als chef de cuisine bij verschillende gerenommeerde restaurants gewerkt, waaronder Cour du Nord*, Corona*, Puccini, en Chagall*. Zijn culinaire reis begon bij Sancerre in Amsterdam en omvatte een stage bij The Restaurant*** van Marco Pierre White in Londen.
Paula, zijn vrouw en partner in het restaurant, heeft haar passie voor gastvrijheid en wijn laten bloeien. Samen hebben zij de uitstraling en inrichting van hun restaurant bepaald. Paula's expertise strekt zich uit tot de mooie wijncollectie van Pieters Restaurant, terwijl zij ook de administratieve kant van het restaurant verzorgt.