Knife fork icon red
Alle vouchercodes zijn automatisch met 6 maanden verlengd vanwege de Corona crisis

De Haard

3-gangen diner (15 keuzes)

De Haard

8,2 (75 reviews)

3-gangen diner (15 keuzes)

Reserveer een tafel

Menu
3-gangen diner (15 keuzes)

Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij De Haard met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?

Je kan kiezen uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Er is altijd keuze voor een vlees, vis of vegetarisch menu.

Hoe werkt het?

Reserveer online je tafel via deze website.

Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in. 

Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.

Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Let op. Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt . Zie ook de voorwaarden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 75 mensen zeggen over De Haard

8.2
(75 reviews)
Eten
8.3
Service
8.2
Sfeer
8.1
Schrijf een review

7.0 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 7

Lekker gegeten, zal zeker weer eens terug komen.

Mike op 02 februari 2020
Geverifiëerd

"Hmmmm tja wat zal ik er van zeggen"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Na reservering opgetogen naar De Haard. Na een aperitief de menukaart ontvangen. Dit was hun normale kaart. Vervolgens twee medewerkers uitgelegd dat we kwamen eten met een kortingsbon van DiningCity (20 euro ivm aankoop Blokker) en dat we gebruik wilde maken van het 3 gangen menu twv €34,50 en het tweede menu met ...

Lees hele review

Na reservering opgetogen naar De Haard. Na een aperitief de menukaart ontvangen. Dit was hun normale kaart. Vervolgens twee medewerkers uitgelegd dat we kwamen eten met een kortingsbon van DiningCity (20 euro ivm aankoop Blokker) en dat we gebruik wilde maken van het 3 gangen menu twv €34,50 en het tweede menu met korting voor €14,50. We toonden deze medewerkers zelfs de bevestigingsmail die we via DiningCity hadden ontvangen waarop deze voorwaarden stonden vermeld. Door beide medewerkers werd gezegd dat ze geen aparte kaart hadden maar dat we gewoon van de menukaart konden kiezen. Desgevraagd zeiden we dat de prijs van een 3 gangenmenu dan wel opliep tot zo'n €50,- (ongeveer €12,- voor-, €30,- hoofd-, en €8,- nagerecht) en vroegen of dat dit dan wel voor de prijs van €34,50 en €14,50 kon worden geleverd, hetgeen tot twee maal toe positief werd bevestigd. Men zei zelfs dat het een actie was om mensen kennis met De Haard te laten maken en te hopen dat ze terugkwamen. Na een goed diner en fijne bediening kregen we de rekening van €122,- met de mededeling dat daar een korting van 20 euro afging en of we dus €102,- wilde betalen. Onze drankjes waren slechts 4 rode wijntjes à €3,75 en een fles spa water à €4,- twv €19,- dus het totaal was anders dan we hadden verwacht. Hierna ontstond een uiterst onplezierige situatie die uiteindelijk heeft geleid tot coulance vanuit De Haard maar waarbij we toch meer hebben moeten betalen dan aanvankelijk was afgesproken en dat voelt niet fijn! Zowel de onprettige situatie als de extra onverwachte betaling deed ons met een rot gevoel naar huis gaan. De manager zei dat De Haard een exclusief restaurant is en voor die actieprijzen, €34,50 en €14,50, geen diner kan verzorgen dus eigenhandig de actie interpreteren en op te totaalrekening 20 euro korting geven. Prima, maar meldt dit dan vooraf zeker wanneer we, zoals in ons geval, daarom gevraagd hebben. Hun excuus was hun slechte interne communicatie waar wij dus extra voor hebben moeten betalen!

Gasten op 04 januari 2020
Geverifiëerd

"Heerlijk gegegeten"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben heerlijk gegeten in een gezellig restaurant met vriendelijke bediening.

Irene op 30 december 2019
Geverifiëerd

4.7 Keuken 5 | Service 5 | Sfeer 4

Voor € 130,- mag je bij een 3-gangen diner met 1-wijn & 1-BOB-arrangement minimaal verwachten dat de gepresenteerde wijnen naadloos passen bij de gerechten; dit hebben wij niet zo ervaren. Daarnaast zou het heel prettig geweest zijn dat de wijn vóór het gerecht op tafel wordt gezet, wordt geserveerd en niet dat eers...

Lees hele review

Voor € 130,- mag je bij een 3-gangen diner met 1-wijn & 1-BOB-arrangement minimaal verwachten dat de gepresenteerde wijnen naadloos passen bij de gerechten; dit hebben wij niet zo ervaren. Daarnaast zou het heel prettig geweest zijn dat de wijn vóór het gerecht op tafel wordt gezet, wordt geserveerd en niet dat eerst nog een fles geopend moet worden en vervolgens de wijn koud uit de fles wordt aangeboden. De gerechten (á la carte) krijgen overall een kleine 7. Het jonge bedienende personeel verdient zeker begeleiding. Onze beleving: wij komen hier niet meer terug.

Cees en Joke op 21 december 2019
Geverifiëerd

"Lekker gegeten"
9.0 Keuken 10 | Service 7 | Sfeer 10

Lekker gegeten. Wel lang moeten wachten op de volgende gang door grote groepen. Slechts één menuaart daardoor beschikbaar.

Hans Postelmans op 14 december 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurants in Bosschenhoofd e.o.

Pagnevaartdreef 5 4744 RE Bosschenhoofd

Over De Haard

Je bent van harte welkom bij Restaurant De Haard in Bosschenhoofd! Geniet van een ontspannen lunch of een gastronomisch diner.

Het restaurant staat voor lekker eten in een ongedwongen sfeer. De chef-kok en zijn team staan voor een culinaire top avond. Zijn passie is het werken met mooie producten, veel streekgerechten en een bewuste keuze voor de beste leveranciers. Hun passie is om jou een gastvrije en sfeervolle ambiance te bieden met vrienden en familie, waarbij het je op culinair vlak aan niets zal ontbreken.

In 2011 heeft het restaurant voor het eerst de deuren geopend. Restaurant De Haard is een sfeervol restaurant gelegen in de bossen van het Pagnevaart. Het team bestaat uit jonge en enthousiaste medewerkers die zich voor honderd procent zullen inzetten om jou een culinaire top avond of middag te bezorgen. Zoals zij zelf altijd zeggen: "We zijn geen eetcafé, maar ook geen sterrenrestaurant." Wel staat kwaliteit bij hun hoog in het vaandel en proberen zij jou de beste producten voor te schotelen, echter wel voor een betaalbare prijs.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurants in Bosschenhoofd e.o.

Partners

Small 93da10f467
Small 9b0a042398
Small f41495f382
Small 66cb67249b

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden