Wat 142 mensen zeggen over 't Fust
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wij kwamen rond 18.00 uur als eerste binnen. Het druppelde langzaam vol. Helaas een groep van 25 studenten die het niet zo nauw namen met de andere gasten en op volle sterkte met elkaar zaten te praten zodat wij elkaar niet konden verstaan en uiteindelijk na het diner met hoofdpijn naar ons Hotel zijn gegaan. Hadden...
Lees hele reviewWij kwamen rond 18.00 uur als eerste binnen. Het druppelde langzaam vol. Helaas een groep van 25 studenten die het niet zo nauw namen met de andere gasten en op volle sterkte met elkaar zaten te praten zodat wij elkaar niet konden verstaan en uiteindelijk na het diner met hoofdpijn naar ons Hotel zijn gegaan. Hadden het wel prettig gevonden als het bedienend personeel de groep had aangesproken op hun gedrag maar dit is waarschijnlijk gewoon in een stad als Leiden. Wij hadden samen iets te vieren en onze keus was gevallen op Leiden en het Fust maar zullen niet snel weer terug komen. De bediening was wat te losjes (gericht waarschijnlijk op studenten). Het diner bestond uit een keuze uit stokbrood met kruidenboter of Italiaans olijvenbrood met ailo en tapenade. Wij hebben voor het Italiaanse brood gekozen. Was goed van smaak en goed geserveerd. Het voorgerecht bestond uit een drieluik van schaaldieren langoustine, gamba en rivierkreeft op gegrilde groene asperges waarbij citroen sabayon. Net als eigenlijk het gehele menu iets te flauw en weinig smaak. Als extra tussengerecht kon je krokant gebakken kalfszwezerik en gestoofde kalfswang met saliejus nemen. Was helaas niet wat we er van gehoopt hadden. Te flauw van smaak en een wel heel klein portie (voor € 11.50 extra) Het hoofdgerecht was hollandse lamsfilet met peterseliekorst, lamsjus en wortel-doperwtencreme. Ook niet echt de smaaksensatie die wij hadden gehoopt te proeven. Het nagerecht was mangobavarois met bloedsinaasappelsorbet en leidse kletskop. Ik kreeg op mijn verzoek kiwi ijs omdat ik geen bloedsinaasappel mag eten voor mijn medicijnen. Was ook niet echt bijzonder ondanks dat al het ijs zelf gemaakt werd.
Kortom de reis (we kwamen uit Almere)was zeker de moeite niet waard. Hier was niet het spreekwoord alles wat je ver haalt is lekker op van toepassing
De restaurantweek heeft ons doen besluiten om bij 't Fust te eten. Wij zijn aangenaam verrast door de lekkere combinaties van de gerechten en de vlotte bediening. Het restaurant is sfeervol ingericht en het terras ziet er fantastisch uit. Zelfs nu in de winter. Wij komen hier, ook zonder restaurantweek, zeker terug. Peter
Eten was prima! leuke amuse en service was zeer vriendelijk
L.S. Helaas waren wij op nog een tafeltje de enige gasten in het restaurant. Na drie oktober is dat de rede dat de zaak nagenoeg leeg was. De tafel voor twee personen is dermate klein dat ik het broodmandje op de grond moest zetten om nog enige ruimte te maken op het te kleine tafeltje.
Bij binnenkomst werden wij ontvangen met "Oh u heeft gereserveerd? Zoek daar maar ergens een tafeltje uit daar waar de kaarten met het menu voor de restaurantweek liggen"
Amuse werd te koud opgediend en het soepje dat daarbij hoorde smaakte naar een bouillonblokje. Wij hadden nog een extra tussengerecht besteld en...
Bij binnenkomst werden wij ontvangen met "Oh u heeft gereserveerd? Zoek daar maar ergens een tafeltje uit daar waar de kaarten met het menu voor de restaurantweek liggen"
Amuse werd te koud opgediend en het soepje dat daarbij hoorde smaakte naar een bouillonblokje. Wij hadden nog een extra tussengerecht besteld en dat was nog het meest smakelijke van de 4 gerechten. Tafeltjes stonden te dicht op elkaar waardoor wij ongewild de liefdesverklaringen van het jonge stelletje naast ons konden volgen.
Voor ons past dit restaurant niet in de de restaurantweek.
Plattegrond Alle restaurants in Leiden e.o.
Over 't Fust
Keuken: Frans
Restaurant 't Fust in Leiden is sinds 2000 gevestigd in een prachtig historisch pand.
De warme uitstraling en de ongedwongen sfeer zorgen er voor dat het restaurant een uniek karakter heeft. Het restaurant biedt gerechten aan die vakkundig bereid worden door het keukenteam onder leiding van de twee chef-koks. De uitgebreide menukaart wordt om de 2 maanden vervangen, zodat er voldoende variatie in de gerechten zitten.
Laat je verrassen door de gerechten die restaurant 't Fust te bieden heeft.