The Fat Smoker
Spectaculair 3-gangen BBQ menu
Menu
Spectaculair 3-gangen BBQ menu
€ 35,-
€ 15,-
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 15,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 35,-. Zie ook de voorwaarden.
Reserveer een tafel Reserveer een tafelWat 30 mensen zeggen over The Fat Smoker
Geweldig restaurant. Verrassende en lekkere gerechten. Brede keus in dranken. Bediening is geweldig en heeft veel kennis. Erg vriendelijk. Aanrader!
lekker gegeten, knus maar ook goed geregelt ivm corona richtlijnen. Wij komen zeker terug.
Leuk om te horen bedankt voor jullie positieve reactie en tot ziens, groeten Team The Fat Smoker
3 gangen bbq-menu was heel goed, voor herhaling vatbaar
Bedankt voor jullie positieve reactie, altijd leuk om te horen. Tot ziens groeten Team The Fat Smoker
Jammer alleen dat bestellingen van een andere tafel op mijn rekening worden gezet. Maar dat zal wel worden gecorrigeerd.
Dat gaan wij zeker corrigeren. Excuses voor het ongemak. Leuk om te horen dat jullie verder hebben genoten van de avond. Groeten Team The Fat Smoker
Prima restaurant, leuk geholpen en heerlijk gegeten.
Leuk om te horen bedankt voor je positieve reactie. Groeten Team The Fat Smoker
Plattegrond Alle restaurants in Nijkerk e.o.
Over The Fat Smoker
The Fat Smoker is ontstaan door ons enthousiasme voor de Amerikaanse BBQ tradities en de manier waarop zij hun producten bereiden. Onze pitmasters staan “on fire” en werken alleen met de allerbeste soorten vlees en vis en bereiden deze op “The Fat Smoker” van Yoder Smokers, waarin de produkten wel 2 tot 16 uur worden gegaard.
Door deze intensieve bereidingen is het mogelijk dat sommige gerechten niet eindeloos voorradig zijn. In deze Amerikaanse “low & slow” Smoker zullen zij diverse soorten hout en huisgemaakte rubs gebruiken om zo de verschillende smaken aan het vlees of vis af te geven. Tevens zullen zij “hot & fast” vlees en vis bereiden op onze handgemaakte houtskoolgrill van Hoeks BBQ.
Super leuk om te horen, bedankt voor jullie positieve reactie en tot ziens. Groeten Team The Fat Smoker