Moodz

Mediterraans, Nederlands | | Menu
8,3 (225 reviews)
91% aanbevolen

4-gangen diner € 44,95 € 24,95

Moodz

Mediterraans, Nederlands | | Menu
8,3 (225 reviews)
91% aanbevolen

4-gangen diner € 44,95 € 24,95

Menu
4-gangen diner
€ 44,95 € 24,95

Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij Moodz met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?

Je kunt kiezen uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Er is altijd keuze voor een vlees, vis of vegetarisch menu.

Hoe werkt het?

Reserveer online je tafel via deze website.

Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in. 

Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.

Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Let op! Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 24,95 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 44,95. Zie ook de voorwaarden.
Let op na het maken van uw reservering is de dinercheque verzilverd en hoeft u deze niet meer mee te nemen naar het restaurant.

RESERVEER RESERVEER

Wat 225 mensen zeggen over Moodz

8.3 Gebaseerd op 225 reviews. 91% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Weer heerlijk"
9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Altijd lekker. Dining dinerkeuze mag wel aangepast worden na een jaar :)

Wendy op Gister
Geverifiëerd

"Niet aan te raden (zeker als je geen vlees eet)"
6.7 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 8

Niet aan te raden, zeker als je geen vlees eet (al was het vlees van de hamburger ook erg droog). In de advertentie staat dat je de optie hebt voor een vegetarisch menu, maar dat betekent in dit geval dat je gewoon een deel niet krijgt. Voorgerecht bestond uit drie hapjes, waarvan 1 vlees, 1 vis en 1 vegetarisch en ...

Lees hele review

Niet aan te raden, zeker als je geen vlees eet (al was het vlees van de hamburger ook erg droog). In de advertentie staat dat je de optie hebt voor een vegetarisch menu, maar dat betekent in dit geval dat je gewoon een deel niet krijgt. Voorgerecht bestond uit drie hapjes, waarvan 1 vlees, 1 vis en 1 vegetarisch en toen ik aangaf dat ik geen vlees at kreeg ik 1 portie van het vegetarische hapje en 2 porties van het vis hapje. Ook werd een beetje gek opgekeken toen ik aangaf dat ik geen vlees had en dat er in de advertentie ook had gestaan dat er een vegetarisch menu was waarna we een beetje een vaag gesprek hadden en daar dus uiteindelijk het verhaal van hiervoor uitkwam over de hapjes. Er waren 4 'gangen', waarbij je dus eigenlijk alleen het hoofdgerecht kon kiezen, waarbij je uit een paar vaste opties moest kiezen en niet vanaf de kaart (wat vaak is bij dit soort acties, maar wat ik wel altijd weer vergeet). Er was dus ook maar één vegetarische optie. Al met al zouden wij het niet aanraden, zeker niet voor de grote hoeveelheid geld die je betaald.

Gerrit op 24 november 2023
Geverifiëerd

"goed eten"
6.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 5

Goede ontvangst en eten zeer goed
Helaas een grote onvoldoende voor de toiletten die waren smerig

Ton Zohlandt op 19 november 2023
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten, lief personeel "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Ik was jarig en ze hadden bij t dessert een spuitfontein voor mij en ze zongen. Heel lief

Gertie Sleegers op 15 november 2023
Geverifiëerd

"4 gangen diner van de Lidl"
8.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 7

De locatie is makkelijk te bereiken en de parkeergarage is in de zelfde straat, de sfeer is gezellig en wij kregen een apart menu Lidl voorgeschoteld het eten was lekker alleen het dessert was heel, heel erg zoet.

Louis Oosterveer op 13 november 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurants in Delft e.o.

Toon telefoonnummer

Over Moodz

Keuken: Mediterraans, Nederlands

Het restaurant Moodz is gevestigd aan het Vesteplein in Delft, waarbij de authentieke uitstraling naar voren komt. Het restaurant is gesitueerd in twee karakteristieke monumentale panden. De oude details zijn nog steeds te zien in de panden en zijn verder afgewerkt met warme eigentijdse materialen. Moodz staat voor culinaire gerechten vanuit de hele wereld. De nadruk ligt natuurlijk op de lekkerste gerechten uit verschillende landen en streken. De eigenaren George en Monique Zevenbergen geven aan dat het ook om de beleving gaat. Dat de gasten heerlijk kunnen genieten van allerlei verschillende soorten gerechten. Maak kennis met de wereldkeuken in het hart van Delft!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurants in Delft e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Nadat je reservering is geannuleerd, wordt je vouchercode weer geactiveerd en kan je deze weer gebruiken.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Het is niet mogelijk om tijdens het wijzigen van je reservering een extra dinercheque toe te voegen. Mocht je dat dus willen doen, moet je eerst de bestaande reservering annuleren. De gebruikte code wordt vrijgegeven, hierna kan je een nieuwe reservering maken met meerdere dinercheques.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden