Knife fork icon red

Meat & Co

€ 27,95 € 7,95

3-Gangen diner

Meat & Co

6,7 (21)

3-Gangen diner € 27,95 € 7,95

Reserveer een tafel

Menu
3-Gangen diner
€ 27,95 € 7,95

Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij Meat & Co met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?

Je kan kiezen uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Er is altijd keuze voor een vlees, vis of vegetarisch menu.

Hoe werkt het?

Reserveer online je tafel via deze website.

Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in. 

Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.

Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Let op. Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 7,95 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 27,95. Zie ook de voorwaarden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat zeggen mensen over Meat & Co

6.7
(21 reviews)
Eten
7.0
Service
6.4
Sfeer
6.6
Schrijf een review

6.7 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 6

Uitbater staat in zijn keukenshort mensen voor de deur naar binnen te trekken. Erg donker restaurant.Prijs kwaliteit te duur voor 3 gangendiner.Hamburger volgens de serveerster wordt altijd medium gebakken...leek wel een schoenzool.

Dees op 11 mei 2019

7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Hele lekkere spareribs gegeten. Vriendelijke, vlotte (soms iets te vlot...wil wel graag mijn bord leegeten voordat het wordt weg gehaald.) bediening. Het viel ons wel op dat de meiden alles in de smiezen hebben en keihard werken, terwijl de eigenaar druk heen en weer loopt, dan weer binnen, dan weer buiten, maar ondertussen nagenoeg niets doet. Top bediening dames.... laat je niet gek maken.

Sylvia op 04 mei 2019

"Niet aan te raden"
2.0 Keuken 2 | Service 2 | Sfeer 2

We hadden wat te vieren en zagen bij de ANWB een leuke actie voor 30% korting bij dit restaurant. We bestelden geen voorafje maar verheugden ons op hoofdgerecht en toetje. Toen na 20 minuten het hoofdgerecht kwam, viel het bakje met hete saus op de onderrug en broek van mijn vriendin. De zeer onervaren bedienende medewerkers kwamen aan met servetjes maar daar krijg je vette saus niet mee weg. De klodders zaten op mijn broekspijp, stoelen, tafel etc. en we kregen een vaag excuus. Eten was inmiddels half afgekoeld en de gegrilde zalm zat vol graten. Toen we wilden afrekenen, kwam er nog een vaag excuus en een korting van 1.50 voor de saus.....een lachertje. Na gemopper van onze kant konden we nog een kop koffie krijgen, maar we zijn na betaling weg gegaan en hebben ons dessert met koffie etc heerlijk ergens anders gegeten.

Mario op 25 maart 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Eten was heerlijk

Andre boon op 23 maart 2019

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten met onze restaurant diner bon doe we via de optimelsparen hadden aangeschaft. Een speciaal daarvoor gemaakte menukaart met werkelijk genoeg keuze. mijn man en ik hadden een tomaten soep en de nacho's vooraf. Als hoofdgerecht de speare ribs en de varkenshaas. Als dessert de dame blance en creme brulee. En alles was zeer lekker. De bediening waren leuke vlotte meiden. TOP!!!

Fiona op 02 maart 2019

Plattegrond Alle restaurants in Alkmaar e.o.

Mient 22 1811 NC Alkmaar

Over Meat & Co

Welkom bij restaurant Meat & Co in Alkmaar! Dit restaurant is speciaal voor de vlees liefhebbers. Dat kwaliteit voorop staat is te merken aan het gebruik van goede en regionale producten!

Het gezellige en stoere interieur sluit perfect aan bij de identiteit van het restaurant, en geeft het een unieke sfeer!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurants in Alkmaar e.o.
Dwtsnl 2019 6

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden