Knife fork icon red

De Stadstuyn

€ 16,50

3-Gangen Chef's menu

De Stadstuyn

8,1 (34)

3-Gangen Chef's menu € 16,50

Reserveer een tafel

Menu
3-Gangen Chef's menu
€ 16,50

Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij De Stadstuyn met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?

Je kan kiezen uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Er is altijd keuze voor een vlees, vis of vegetarisch menu.

Hoe werkt het?

Reserveer online je tafel via deze website.

Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in. 

Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.

Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Let op. Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 16,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt . Zie ook de voorwaarden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat zeggen mensen over De Stadstuyn

8.1
(34 reviews)
Eten
8.4
Service
8.1
Sfeer
7.9
Schrijf een review

"Onvriendelijke bediening en slechte prijs-kwaliteit"
4.0 Keuken 4 | Service 2 | Sfeer 6

Wat een afknapper. Waren op basis van positieve reviews gegaan. Hadden weliswaar een kortingsbon, maar wilden na het zien van de beperkte 3-keuze menu graag de a la carte kaart inzien. Eigenaar (zakelijk, kil, koud) gaf aan dat korting dan niet gold (was alleen voor 3-gangen menu). OK. Prima wmb. A la carte was helaas niet zo veel bijzonders, dus toch maar voor de 3-keuze menu gegaan. Na voor- en hoofdgerecht opgegeven te hebben wilden we - zoals gebruikelijk in menig restaurant - het nagerecht laten afhangen van het moment (zwaar, zoet, fris, licht etc) en later pas doorgeven. Dit kon niet!? we waren verplicht keuze nagerecht al op voorhand aan te geven. Niet fijn dus als je je hoofdgerecht nog niet op heb (hoofdgerecht veel? weinig? smaakbeleving? Dessert daarna combineert goed/slecht?) Toen ik dus vervolgens vroeg om de a la carte kaart voor dessert, wederom op vrij onsympathieke wijze te horen dat korting dan niet zou gelden. Duh! Weet ik! Wij (wederom) gezegd dat dat geen probleem voor ons was: nogmaals aangegeven dat we willen kiezen naar vrije keuze uit gehele aanbod (desserts stonden nl niet op a la carte menukaart), dus we gaan niet apriori voor de korting! Bijbetalen is dus geen probleem, we komen tenslotte voor een lekker hapje eten! Sjagrijnig en kortaf krijgen we dessert kaart. Absoluut geen gevoel van een gewaardeerde klant en geen spatje hospitality!
Eten is niet bijzonder, idem wijn (Carmenere & Tempranillo matige kwaliteit) Biertje uit fles kan gelukkig weinig mis mee gaan (hoewel geen ene tripel in huis. Jammer) Normale prijs voor de 3-gangen keuze menu van €36,50 is overigens echt over-priced ... Prijs-kwaliteit matig-slecht. Jonge bediening was overigens zeer aardig, chapeau. De eigenaar in bediening is echter geen visitekaartje! Laat hem de admin doen. Ik kom niet meer terug vrees ik. Voor ruim €75 met 2 personen kun je elders écht veel beter en met meer hospitality eten en drinken! Uit eten gaan is tenslotte méér dan een bord voedsel met een wijntje.

Jim op 12 september 2019

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Hartelijk ontvangst. Medium gebakken, zoals gevraagd. Goede sauzen, heerlijke smaak. Mooie dosering ingrediënten. Ruim voldoende groeten, e.d.; bij bestellen altijd mogelijk. Ondanks drukte, menu onderdelen op tijd geserveerd. Heerlijk gegeten.

Theo Claassen op 07 september 2019

4.7 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 4

Het eten was goed, maar het 3-gangenmenu was zeker geen € 36,50 waard. Daarbij kwam de bediening gehaast en onpersoonlijk op ons over. Binnen 1,5 uur stonden wij weer buiten. Jammer!

Annelies op 01 augustus 2019

"Totale beleving wel of niet"
6.0 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 6

Gastheer was zakelijk en ook niet meer Boeken via dining city je krijgt zogenaamde korting Eten was goed maar prijs was goed met korting andersbetaal je te veel in mijn ogen commerciële truc om zo mensen binnen te halen

Alphons op 01 augustus 2019

"Avond uit eten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben genoten in de achtertuin van "De Stadstuyn". Het driegangen menu was voortreffelijk en de flessen waren gezien de grootte van een billijke prijs.

Charles Schijf op 31 juli 2019

Plattegrond Alle restaurants in Nijmegen e.o.

Graafseweg 32 6512 CC Nijmegen

Over De Stadstuyn

Ons restaurant met internationale keuken is gevestigd in het centrum en biedt u steeds weer verrassende gerechten aangepast aan het seizoen. Bij ons is iedereen welkom, of het nu om een gezellig diner voor 2 of een grote groep tot 50 personen gaat. Zelfs vegetariërs hebben hier genoeg keuze. Onze grote en rustige stadstuin doet dienst als terras wanneer u heerlijk wilt eten of rustig een drankje wilt drinken. Daarbij is De Stadstuyn goed te bereiken met de trein, bus en auto. Om de hoek kunt u bovendien parkeren tegen een laag tarief. Gastvrij voor iedereen!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurants in Nijmegen e.o.

Partners

Small 93da10f467
Small 9b0a042398
Small f41495f382
Small 66cb67249b
9973453a27

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden