Knife fork icon red
Alle vouchercodes zijn automatisch met 6 maanden verlengd vanwege de Corona crisis

Gasterij het Oude Posthuys

8,6 (35 reviews)

Wat 35 mensen zeggen over Gasterij het Oude Posthuys

8.6
(35 reviews)
Eten
8.8
Service
8.5
Sfeer
8.4
Schrijf een review

9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Het verrassingsmenu van de chef gegeten met 4 personen. Een amuse, voorafje, hoofdgerecht en nagerecht. Was heerlijk. Niets op aan te merken. De bediening ook vriendelijk met goede uitleg. En e sfeer was ook prima. Het enige kleine minpuntje was de wachttijd tussen het voorgerecht en het hoofdgerecht. Dat duurde een beetje lang. Maar verder alleen maar lof en voor herhaling vatbaar.

Toos Zondag-Boer op 30 september 2019
Geverifiëerd

8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

Dit restaurant heeft net een nieuwe eigenaar en een vrouwelijke chef-kok. Wij maakten gebruik van het verrassing menu tijdens de restaurantweek. Op de met veel finesse en aandacht opgemaakte borden werden heerlijke gerechten geserveerd. Ruim voldoende porties en prima huiswijnen. Wij komen er zeker nog eens terug.

Anton op 27 september 2019
Geverifiëerd

"Verrukkelijk eten"
7.3 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 6

Pas laat gereserveerd maar we konden toch terecht voor het 5-gangen chefsmenu. De gerechten zagen er prachtig uit maar belangrijker nog, de smaak was uitstekend. De bediening moet echter beter georganiseerd worden daar ging veel mis; bestelde drankjes vergeten, de eerste 3 gerechten kwamen binnen 3 uur, bediening di...

Lees hele review

Pas laat gereserveerd maar we konden toch terecht voor het 5-gangen chefsmenu. De gerechten zagen er prachtig uit maar belangrijker nog, de smaak was uitstekend. De bediening moet echter beter georganiseerd worden daar ging veel mis; bestelde drankjes vergeten, de eerste 3 gerechten kwamen binnen 3 uur, bediening die zo van de straat gehaald was (althans dat leek zo). Een restaurant met potentie maar er moet nog wel e.e.a. gebeuren.

RiBo op 26 augustus 2019
Geverifiëerd

"Goed"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Het culinair 5-gangen chefs menu was zeer aangenaam, zeker ook gezien de prijs. Verwacht hier echter geen hoogstandjes. Alle onderdelen van het menu waren relatief eenvoudig, doch smakelijk en met zorg bereid. De bediening was buitengewoon vriendelijk. De 8 halve glazen wijn waren ok (de rosé was niet koud) maar de ...

Lees hele review

Het culinair 5-gangen chefs menu was zeer aangenaam, zeker ook gezien de prijs. Verwacht hier echter geen hoogstandjes. Alle onderdelen van het menu waren relatief eenvoudig, doch smakelijk en met zorg bereid. De bediening was buitengewoon vriendelijk. De 8 halve glazen wijn waren ok (de rosé was niet koud) maar de prijs van het wijnarrangement, inclusief twee kopjes espresso, was wel even schrikken (€ 47,-). Maar goed het moet natuurlijk ergens vandaan komen want het menu was bijna te goed voor de gevraagde prijs (€ 37,50). Zonder meer een leuk adres voor na een fietstocht of andere activiteit rond de Linge!

Mike on the bike op 09 augustus 2019
Geverifiëerd

"Verwennerij"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Het restaurant week menu was met zorg samengesteld. Het was gevarieerd en het belangrijkste: het smaakte heerlijk ! Bediening was heel erg goed, vriendelijk en ontspannen. Heerlijke huiswijn.

Loes op 14 maart 2015

Plattegrond Alle restaurants in Leerdam e.o.

Meent 57 4141AB Leerdam

Over Gasterij het Oude Posthuys

Als je op zoek bent naar een karakteristiek restaurant waar je sfeervol en heerlijk kunt eten, dan zit je hier goed. Dit restaurant zit in het authentieke Posthuys in het centrum van de glasstad Leerdam en al jarenlang een begrip in de regio. Binnen tref je een super knusse zaak aan met een klassieke uitstraling en uitzicht op de kerk.

Chef Jean en haar team kookt puur en eerlijk en in de moderne Franse gerechten met Italiaanse en Aziatische twist. Op zoek naar een bijpassende wijn? Chantal helpt je graag er eentje uit te kiezen uit hun imposante wijncollectie.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurants in Leerdam e.o.

Partners

Small 93da10f467
Small 9b0a042398
Small f41495f382
Small 66cb67249b

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden