Knife fork icon red
Alle vouchercodes zijn automatisch met 6 maanden verlengd vanwege de Corona crisis

Restaurant Johan Hendrik (by Fletcher)

6,3 (9 reviews)

Wat 9 mensen zeggen over Restaurant Johan Hendrik (by Fletcher)

6.3
(9 reviews)
Eten
6.4
Service
6.6
Sfeer
6.0
Schrijf een review

"Teleurstellend!"
4.7 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 2

Familie uitgenodigd die weten wat kwaliteit is! We moesten beneden eten 'want de kok boven was ziek'. Een enkeling had een voorgerecht, de rest niet. Voor de hoifdgerechten moesten we abnormaal lang wachten, terwijl er kinderen bij ons waren die zich, na te hebben getekend, gevouwen, gespeeld, gehuild, stierlijk ver...

Lees hele review

Familie uitgenodigd die weten wat kwaliteit is! We moesten beneden eten 'want de kok boven was ziek'. Een enkeling had een voorgerecht, de rest niet. Voor de hoifdgerechten moesten we abnormaal lang wachten, terwijl er kinderen bij ons waren die zich, na te hebben getekend, gevouwen, gespeeld, gehuild, stierlijk verveelden!
Toen kwam de rekening...veeeel te hoog, na mijn opmerking gilde de ober 'Luuuuuuk'!!! Daarna herstelde Luuk de rekening, die weliswaar lager was mAar naar onze mening nog veel te hoog mét de dinercheckes. Naast een paar flessen hadden wij karaffen water besteld waar wij maar liefst meer dan 23 euro voor moesten betalen, water uit de kraan... Hoe durven ze!! Het was ronduit een teleurstellende ervaring die wij nooit meer willen herhalen!!

Trees Weijers op 18 augustus 2019
Geverifiëerd

4.7 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 4

Voorgerecht was maar pover ,hoofdgerecht was eenvoudig we hadden er meer van verwacht .nagerecht was ok .buiten gegeten daar was het nogal rommelig ,onder aan de trap lag puin niet erg mooi als je buiten eet

Geussens Mathieu op 01 juli 2019
Geverifiëerd

6.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 6

het was gewoon normaal alles i voldoende

dirk goudriaan op 01 juli 2019
Geverifiëerd

6.7 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 6

Goed verzorgd

Chris op 26 maart 2019

"Eenmalig bezoek"
5.3 Keuken 4 | Service 6 | Sfeer 6

Mooie uigebreide keuze en vlotte bediening, maar daarmee is het ook allemaal gezegd. Het eten was gewoon en het hoofdgerecht zelfs niet lekker. Zo was bvb. het lamsstoofpotje taaier dan gedroogde vis. Ons zien ze niet meer terug.

Tim op 22 maart 2019

Plattegrond Alle restaurants in Sluis e.o.

St. Annastraat 46 4524 JE Sluis

Over Restaurant Johan Hendrik (by Fletcher)

Restaurant Johan Hendrik (by Fletcher) is gevestigd in het Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke Van Dale. Het restaurant bevindt zich op de grens tussen Nederland en België, in de middeleeuwse stad Sluis. In de gerechten proef je de passie voor het vak. De chef zorgt elke keer weer voor heerlijke en spannende gerechten. Alleen de lokale en seizoensgebonden producten van de beste kwaliteit worden gebruikt in de gerechten. In de aangename kelderbar of in de bibliotheek met open haard kan je nagenieten van het uitmuntende diner. Wil je ook genieten van een perfecte avond uit? Kom dan snel langs bij Restaurant Johan Hendrik.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurants in Sluis e.o.

Partners

Small 93da10f467
Small 9b0a042398
Small f41495f382
Small 66cb67249b

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden