Fletcher Parkhotel Val Monte

Nederlands | | Menu
7,4 (20 reviews)

Wat 20 mensen zeggen over Fletcher Parkhotel Val Monte

7.4 Gebaseerd op 20 reviews. 63% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Mooi restaurant."
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten in een mooi aangekleed restaurant.
Vriendelijke bediening.

Marcel Wijnstok op 26 februari 2024
Geverifiëerd

"Leuke avond gehad"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Goed gegeten. Gangen kwamen netjes op tijd achter elkaar.

Personeel was duidelijk in de communicatie. Werd terug gebeld of we 15 min later konden komen ivm drukte waardoor 18 uur niet haalbaar was.

WD op 05 november 2023
Geverifiëerd

"Foutje bedankt."
1.0 Keuken 1 | Service 1 | Sfeer 1

We kwamen daar en hadden voor 5 personen gereserveerd. Daarvoor hadden we ook een bevestiging ontvangen. We moesten even wachten tot er iemand aankwam. Deze persoon kon vertellen dat we voor 2 personen hadden gereserveerd. Wij gaven aan dat we voor 5 personen gereserveerd had. De dame die ons te woord stond ging me...

Lees hele review

We kwamen daar en hadden voor 5 personen gereserveerd. Daarvoor hadden we ook een bevestiging ontvangen. We moesten even wachten tot er iemand aankwam. Deze persoon kon vertellen dat we voor 2 personen hadden gereserveerd. Wij gaven aan dat we voor 5 personen gereserveerd had. De dame die ons te woord stond ging met wat tafels schuiven wij dachten wat een service. Helaas te vroeg gejuicht. Er kwam iemand anders aan die ons vertelde dat we voor 2 personen gereserveerd hadden. Ik gaf aan dat we voor 5 personen gereserveerd hadden. Het was erg druk zei hij, en hij kon dat zijn mensen niet aandoen, dan gingen ze huilen. Wij waren met stomheid geslagen van zo'n uitspraak. Wij konden wel 2 uur later terugkomen, dan was er wel weer ruimte. Nou u zult begrijpen dat wij met zulke opmerkingen al gegeten en gedronken hebben. We zijn zonder een scène te maken vertrokken en ergens anders heen gegaan.
Wat ons tijdens het wachten opviel was, de holle ruimte waardoor het een rumoerige indruk gaf.
We hebben een dag later een klacht ingediend. De reactie was, dat we idd voor 5 personen hadden gereserveerd. Een foutje van hun kant. Daarvoor excuus maar het was daar heel erg druk. Wij allen vonden dat een slap/waardeloos excuus. Wij staan daar met nog meer mensen te wachten en dan voel je je, met zo'n behandeling aardig opgelaten. Ze schreven in hun reactie dat ze ons nog eens hoopten te verwelkomen. Nou dat dachten wij van niet!
Dus het eten en de bediening kunnen wij niet beoordelen. Hopelijk zijn ze in het vervolg wat zorgvuldiger!

Bibi op 08 oktober 2023
Geverifiëerd

"Prima, weinig bijzonders"
5.3 Keuken 5 | Service 6 | Sfeer 5

Eten is prima, niet bijzonder. Net iets te simpel voor uit eten. Kip was erg goed bereid maar de smaken waren niet uitgesproken. Frietjes waren niet heel warm. Jammer dat er geen groente of sla bij zat. Dessert viel een beetje tegen, weinig smaak.
Het was druk en de bediening was onder bezet waardoor we lang moest...

Lees hele review

Eten is prima, niet bijzonder. Net iets te simpel voor uit eten. Kip was erg goed bereid maar de smaken waren niet uitgesproken. Frietjes waren niet heel warm. Jammer dat er geen groente of sla bij zat. Dessert viel een beetje tegen, weinig smaak.
Het was druk en de bediening was onder bezet waardoor we lang moesten wachten. Maar bediening was aardig en behulpzaam, ook voor allergieën genoeg mogelijk.
Het uitzicht op het terras is prachtig, verder is de aankleding vrij saai.

F (1 review) op 13 augustus 2023
Geverifiëerd

"Leuk voor een paar dagen weg."
7.0 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 7

Kamer schoon, douche en balkon wel aan renovatie toe. Bed goed ( wel wat zacht) maar te zachte kussens. Terras met mooi uitzicht op de Ooipolder. Diner goed, personeel vriendelijk. Jammer dat de biljart kamer niet te gebruiken was ivm renovatie.

Ton Suijkerbuijk op 29 juni 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurants in Berg en Dal e.o.

Toon telefoonnummer

Over Fletcher Parkhotel Val Monte

Keuken: Nederlands

Fletcher Parkhotel Val Monte ligt in Berg en Dal omringt door prachtige natuur. Het knusse restaurant heeft een gezellige ambiance en is de ultieme plek om helemaal tot rust te komen. De passie van de chef en zijn team proef je meteen in de sublieme gerechten. De gezellige bar is dagelijks open voor de lunch en tot laat in de avond voor overheerlijke drankjes en hapjes. Geniet van de rust en de hoogstaande gerechten. Ervaar het zelf! Boek nu snel een tafeltje bij Fletcher Parkhotel Val Monte.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurants in Berg en Dal e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Nadat je reservering is geannuleerd, wordt je vouchercode weer geactiveerd en kan je deze weer gebruiken.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Het is niet mogelijk om tijdens het wijzigen van je reservering een extra dinercheque toe te voegen. Mocht je dat dus willen doen, moet je eerst de bestaande reservering annuleren. De gebruikte code wordt vrijgegeven, hierna kan je een nieuwe reservering maken met meerdere dinercheques.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden