Wat 77 mensen zeggen over Pieters Restaurant*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Amazing place, everything is top notch!
Very tasty food, everything is thought out to the smallest detail! A special bow to the chef for such a wonderful menu, flavors and presentation!
Thanks also for your service.
We are absolutely delighted with this establishment.
Mooie gebalanceerde creative gerechten die heel fijn van smaak zijn en mooie wijnen.
Een échte smaaksensatie, die je zeker geprobeerd moet hebben. Service en advies op maat. Het verschil tussen zaterdag hoofdklasse voetbal en Champions League.
Nice restaurant with great food!
Het eten was formidabel! Alles verzorgd tot in de puntjes. De bediening daarentegen laat sterk te wensen over. De ambience was erg hip, een jaar of 5 geleden. Nu noemen we dat gewoon saai. De muziek is te hard en niet inspirerend voor relaxed een avondje tafelen voor 400€. Jammer. Deze geweldige chef verdient echt een beter restaurant en personeel.
Plattegrond Alle restaurants in Bergambacht e.o.
Over Pieters Restaurant*
Keuken: Frans, Nederlands
In het hart van het Groene Hart, te Bergambacht, viert Restaurant Pieters in 2024 zijn tienjarig bestaan. Sinds de opening in 2014, onder de gepassioneerde leiding van Pieter en Paula, heeft het restaurant een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd: van het winnen van de Gouden Pollepel in het eerste jaar, tot het verwerven van een Michelinster in 2021 en het behalen van 14.5 Gault&Millaupunten.
Pieter, SVH-Meesterkok sinds 2009, heeft als chef de cuisine bij verschillende gerenommeerde restaurants gewerkt, waaronder Cour du Nord*, Corona*, Puccini, en Chagall*. Zijn culinaire reis begon bij Sancerre in Amsterdam en omvatte een stage bij The Restaurant*** van Marco Pierre White in Londen.
Paula, zijn vrouw en partner in het restaurant, heeft haar passie voor gastvrijheid en wijn laten bloeien. Samen hebben zij de uitstraling en inrichting van hun restaurant bepaald. Paula's expertise strekt zich uit tot de mooie wijncollectie van Pieters Restaurant, terwijl zij ook de administratieve kant van het restaurant verzorgt.