Terug naar het overzicht

Bij Erik 8.7 / 10

Sluisplein 9, Leidschendam
Internationaal

Subliem 5-gangen verrassingsmenu

€ 35,- *
Van
€ 55,-
Cheque
€ 20,-
Voordeel
€ 20,-
* Dit is de prijs voor de eerste persoon bij inlevering van 1 Restaurant Dinercheque. Maximaal één Restaurant Dinercheque per 2 personen. Voor meer informatie zie actievoorwaarden.

Hoe werkt het?

Wil jij een heerlijk avondje voordelig dineren bij Bij Erik met de Restaurant Dinercheque t.w.v. van € 20,00. Reserveren dan snel via deze website.

Bij het online reserveren vul je je unieke Restaurant Dinercheque voucher code in. 

Lever vervolgens bij het restaurant je Restaurant Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Restaurant Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt dan door het restaurant met je rekening verrekend. 

Tip: Reserveren is gratis en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Voorwaarden

  • Geldig bij een 3-gangendiner vanaf 2 personen
  • Niet in combinatie met andere acties of kortingen
  • De Restaurant Dinercheque is niet geldig op zaterdag of feestdagen
  • Alleen geldig met een online reservering via www.restaurantdinercheque.nl

Over Bij Erik

Donderdag 6 november 2014 opende ik mijn eigen restaurant aan het Sluisplein in Leidschendam. “Een jongensdroom die uitkomt”.
Na onder meer ervaring te hebben opgedaan als sous-chef bij Parkheuvel in Rotterdam en als chef-kok van Badhotel Bruin op Vlieland gewerkt te hebben, ben ik mijn eigen zaak begonnen.


Bij Erik is een klein restaurant voor iedereen die van goed en lekker eten houdt. Met een kleine menukaart die maandelijks wisselt garanderen wij dagverse en wisselende seizoensgerechten. Samen met vriend en register vinoloog Robert Pham is de wijnkaart samengesteld. 

Met passie en liefde voor koken en wijnen,
met gastvrijheid hoog in het vaandel gaan mijn team en ik voor u aan de slag.



Ik verwelkom u graag in Bij Erik.

Reserveren mogelijk gemaakt door

Subliem 5-gangen verrassingsmenu

€ 35,- *
Van
€ 55,-
Cheque
€ 20,-
Voordeel
€ 20,-
* Dit is de prijs voor de eerste persoon bij inlevering van 1 Restaurant Dinercheque. Maximaal één Restaurant Dinercheque per 2 personen. Voor meer informatie zie actievoorwaarden.

Hoe werkt het?

Wil jij een heerlijk avondje voordelig dineren bij Bij Erik met de Restaurant Dinercheque t.w.v. van € 20,00. Reserveren dan snel via deze website.

Bij het online reserveren vul je je unieke Restaurant Dinercheque voucher code in. 

Lever vervolgens bij het restaurant je Restaurant Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Restaurant Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt dan door het restaurant met je rekening verrekend. 

Tip: Reserveren is gratis en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Voorwaarden

  • Geldig bij een 3-gangendiner vanaf 2 personen
  • Niet in combinatie met andere acties of kortingen
  • De Restaurant Dinercheque is niet geldig op zaterdag of feestdagen
  • Alleen geldig met een online reservering via www.restaurantdinercheque.nl

Over Bij Erik

Donderdag 6 november 2014 opende ik mijn eigen restaurant aan het Sluisplein in Leidschendam. “Een jongensdroom die uitkomt”.
Na onder meer ervaring te hebben opgedaan als sous-chef bij Parkheuvel in Rotterdam en als chef-kok van Badhotel Bruin op Vlieland gewerkt te hebben, ben ik mijn eigen zaak begonnen.


Bij Erik is een klein restaurant voor iedereen die van goed en lekker eten houdt. Met een kleine menukaart die maandelijks wisselt garanderen wij dagverse en wisselende seizoensgerechten. Samen met vriend en register vinoloog Robert Pham is de wijnkaart samengesteld. 

Met passie en liefde voor koken en wijnen,
met gastvrijheid hoog in het vaandel gaan mijn team en ik voor u aan de slag.



Ik verwelkom u graag in Bij Erik.

Reviews van Bij Erik

8.7
Eten
9.0
Service
8.9
Sfeer
8.2

Eten 10 | Service 10 | Sfeer 9
"Een verrassende ervaring op zeer hoog culinair niveau"

Mijn zoon en ik hebben gekozen voor het 5 gangen diner bestaande uit vis,vlees en wild met als afsluiting een kaas plankje. Door de vijf gangen heen werden wij begeleid door de deskundige en charmante gastvrouw. Het eten is voortreffelijk en wordt mooi opgemaakt.In het bijzonder mag vermeld worden de heerlijkheid van het voorgerecht ( kreeft ) en de twee wild gerechten hert en eend.Deze gerechten zijn een stralend plaatje voor het oog en tong strelend. Het restaurant heeft een zeer uitgebreide wijn kaart ( ca 250 stuks ) merendeel zuid europees doch ook Duits en Oostenrijks. Voor een klein restaurant verwacht je niet dat het gebodene van zeer hoog niveau is m.i michelin sterwaardig. Wij komen zeker terug !

Joost.Fischer - 03 december 2018 09:26

Eten 6 | Service 9 | Sfeer 9
"Mooie plek, culinaire ambities maar eten viel wat tegen"

We waren Bij Erik op 1e pinksterdag, en Erik was er zelf niet. Of dat ermee te maken heeft weten we niet, maar het eten viel wat tegen. Leuke culinire vondsten, maar de smaken vielen soms wat tegen. Zo ontbrak zat er in het voorgerecht nauwelijks makreel, zodat de wat flauwe bol appelijs overheerste. De sukade was droog, wat wellicht normaal is voor dit vlees maar gecompenseerd had kunnen worden door meer saus. De vis van mijn tafelgenoot was daarentegen juist wat te zout.
Bij Erik zit je op een mooie plek, het is er gezellig ingericht en de bediening was uitstekend.

Eric - 27 mei 2018 21:01

Eten 6 | Service 4 | Sfeer 6
"Teleurgesteld"

Meer van verwacht.
Zeer gehaast ontvangen en de bediening was veel te gehaast. Zelfs tot aan de koffie. Die werd gewoon voor je neus gezet zonder iets te zeggen.
Geen Chardonnay als huiswijn.
Hierdoor val je gelijk in een duurdere wijnkeuze.
Kleine amuses waren heerlijk.
Salade dressing iets re zuur in combinatie met makreel.
Salade was heerlijk.
Wij willen terugkomen, Omdat de keuken echt goed is. Ik voelde mij echter niet als klant behandeld.

Leo - 20 mei 2018 09:33

Eten 8 | Service 8 | Sfeer 8
"Natuurlijke smaakcombinaties"

Op de verjaardag van mijn man heerlijk gegeten Bij Erik. Natuurlijke smaakcombinaties met pure ingrediënten. Ook aan mij als non alcoholica was gedacht; keuze uit diverse verfrissende drankjes. Topper! Enigste punt van verbetering: De wijn paste niet altijd even goed bij het gerecht. Maar met wat extra aandacht (die is volop aanwezig) komt dat vast goed.

Danielle Vogelsang-Bol - 08 mei 2018 14:01

Eten 10 | Service 10 | Sfeer 10
"Restaurant bij erik"

Top!
Fijne keuken
Een aanrader

Boedts - 29 april 2018 17:56

Eten 10 | Service 10 | Sfeer 8
"Prima lunch"

Na veel positieve verhalen over Erik zijn kookkunsten, vandaag heerlijk gegeten.
Prima bediening en een geweldig 5 gangen lunch menu. Wát een plaatjes.
Komen zeker weer snel eten !!

Han - 23 maart 2018 08:18

Eten 7 | Service 10 | Sfeer 6
"Een hele fijn en verrassend diner."

Service aller aardigst. Gangen leuk creatief, inventief qua smaken en zeer smakelijk, porties wat klein dus niet voor de grote eter maar meer voor de verfijnde proever.

M. de Grijs - 18 maart 2018 17:00

Eten 10 | Service 10 | Sfeer 10
"HEERLIJK "

Vrijdag avond een heerlijk avond gehad bij erik, samen met mijn partner gebruik gemaakt van de restaurant week. Op de avond zelf nog het diner uitgebreid met een extra tussen gerecht.
De smaken en de hoeveelheden van de 4 gepresenteerde gerechten zijn keurig in balans met heerlijke bijpassende glazen wijn.
Wij hebben de avond afgesloten met een koffie en heerlijke chocolaadjes.

van den broek - 18 maart 2018 13:46

Eten 8 | Service 7 | Sfeer 7
"Bij Erik"

Heerlijk gegeten 3 gangen menu, zonder te kiezen. Er wordt alleen gevraagd of er nog speciale wensen zijn. Prima perfect. De gangen kwamen in een goed tempo. Gelukkig doe je erbij Erik geen uren over. Top. Alleen het wijn advies had beter gekund. Hier nauwelijks uitleg, ondanks de super enthousiaste serveerster.

Hans Platzer - 16 maart 2018 08:06

Eten 8 | Service 8 | Sfeer 8
"Tongstrelend"

Dit was voor ons de eerste keer bij Erik. eerder hebben we wel in dit pand gegeten bij andere restaurants. vriendelijk personeel en een zeer bekwame keuken brigade..
Dat merk je aan de manier van presenteren en smaak..
Alles zeer fijntjes gesneden en een balans in smaak, dat je wel de verschillen proeft...
Het deed ons denken aan de gerechten van de befaamde Nederlandse Kok
Margot Jansen in Franschhoek-Zuid Afrika, alwaar wij ook een keer aan haar tafel mochten aanschuiven..
Ga zo door en wie weet tot ziens

Sieta Badal - 15 maart 2018 17:11
Partners
Ing Air miles Ns Klm Diningcity